aft006746: SVV-Oud-Turnhout richt in: kaartavond rikken en bieden - SVV-afdeling Oud-Turnhout; Van Gorp, Jan
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) Oud-Turnhout voor een kaartavond. Tekst: SVV-Oud-Turnhout richt in: KAARTAVOND RIKKEN en BIEDEN prijzen in natura VRIJDAG 8 OKTOBER 1999 om 20.00 uur zaal De Prijsvlucht Stwg. op Turnhout 8 Oud-Turnhout. Inschrijvingen vanaf 19.00 uur. Iedereen welkom! Prijs: 120 fr. - Gepensioneerden: 100 fr. Ver. Uitg.: J. Van Gorp - Draaiboom 6 - 2360 Oud-Turnhout - vrij van zegel art. 198/7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"