César De Paepe : van utopie tot werkelijkheid - Peiren, Luc (Gent: Instituut voor Geschiedenis en Maatschappij; Brussel: FSMB, 1990)
"Luc Peiren Uitgave naar aanleiding van de 100e verjaardag van het overlijden van César De Paepe"