pk001479: Camino del Inca - FOS
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een schilderij van Carlos A. Otárola Alvarado Camino del Inca waarop afgebeeld staat vogels, vlinders en insecten in een rood-groen landschap. Op de ommezijde staat gedrukt: Peru, 500 jaar later; Schilderijen uit Cusco; Een samenwerking tussen FOS en INCA.; INCA is een niet-goevernementele organisatie in Cusco/Peru; FOS steunt de projekten van INCA omdat ze kultuur, herbebossing, voedselveiligheid en regionale ontwikkeling stimuleren samen met de boeren en wijkbewoners. Uw bijdrage is welkom op rekening 870-0001486-94 van FOS, Grasmarkt 105/46, 1000 Brussel met vermelding INCA. Fiskaal attest vanaf 1000 Fr. per jaar. De volgende 500 jaar beginnen nu ...... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"