fo014050: Tentoonstelling "Edward Anseele" - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van Paul-Henri Spaak die hoed, wandelstok en bril van Edward Anseele bezichtigt op de tentoonstelling Edward Anseele in het feestlokaal Vooruit in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent, juni 1948. Opschrift achteraan: Gent. Tentoonstelling Anseele. Spaak voor hoed, stok en bril van Vader Anseele. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"