ws0552: Snapshot van de website https://www.utvweb.be/ van Unie van Turkse Verenigingen (UTV), genomen op 30/04/2020 - Unie van Turkse Verenigingen (UTV)
"Collection: Unie van Turkse Bewegingen (UTV); Geharvest met Heritrix-3.4.0 Level of description: File; Series: 699.W.1: www.utvweb.be"