fo017372: Zaveltoren - Cosyns, Lieve (2013)
"Kleurfoto van de Zaveltoren op het Vandeveldeplein in Brussel. In 1965 ging bouwfirma Blaton over tot de afbraak van het Volkshuis in art-nouveaustijl ontworpen door Victor Horta en bouwde deze 26 verdiepingen tellende Zaveltoren die de spotnaam Tour Blaton kreeg. De Zaveltoren werd voltooid in 1968. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"