114.00192: Dossier betreffende het Ideologisch Congres van de Belgische Socialistische Partij (BSP) in 1974 - BSP-afdeling Ronse (1972)
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Ronse; Series: 114: Archief van SP-afdeling Ronse; Level of description: File"