af017897: Kleuters turnen voor UNICEF - STOS; Kint, Ivan
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Socialistische Turnkring Ontwikkeling Schoten (STOS) voor een benefiet ten voordele van het United Nations Children's Fund (UNICEF). Tekst: ASG; STOS; AST. Kleuters turnen voor UNICEF. zondag 31/01/99 Gemeentelijke sporthal Vordensteinstraat Schoten aanvang: 14.30 deuren: 13.30. verantw. uitg.: Ivan Kint R.W.V. Haverelaan 22/22 Schoten. vrij van zegel: art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"