af000384: Wanneer trekt onze regering de kaart van Palestina? - Maelfeyt, Jurgen; Actieplatform Palestina; Vandewalle, Annuschka
"Affiche van Jurgen Maelfeyt uitgegeven in 2006 door het Actieplatform Palestina voor solidariteit met het Palestijnse volk. Tekst: Wanneer trekt onze regering de kaart van Palestina? Israël annexeert steeds meer Palestijns land. De bouw van de 720 km lange muur en de uitbreiding van de nederzettingen in de bezette Palestijnse gebieden gaan ongestoord door. Israël lapt het internationaal recht aan zijn laars en negeert schaamteloos het advies van het internationaal gerechtshof tot afbraak van de muur. Onze regering laat samen met de wereldleiders Israël ongemoeid zijn gang gaan. Wanneer trekt onze regering eindelijk de kaart van Palestina? Kom op voor een daadkrachtig beleid. Sloop de muur, stop de bezetting. Meer informatie op www.actieplatformpalestina.be of via campagne@actieplatformpalestina.be. Dit is een campagne van het Actieplatform Palestina. Een initiatief van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging en van ACW, Artsen voor vrede, Broederlijk Delen, Christenen voor het Socialisme, CODIP, FOS - Socialistische Solidariteit, INTAL, Oxfam Solidariteit, Oxfam Wereldwinkels, Pax Christi Vlaanderen, Protos, Socialisme Zonder Grenzen, Vlaams Internationaal Centrum, Vlaams Palestina Komitee, Vrede vzw. V.U.: Annuschka Vandewalle, Grasmarkt 105/46, 1000 Brussel / Ontwerp: Jurgen Maelfeyt, www.faiten.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"