fo020522: Krijgsgevangenkamp Bilshausen - Petz. F
"Zwart-witfoto van J. Cammaert tijdens zijn krijgsgevangenschap in het kamp van Bilshausen gedurende de Eerste Wereldoorlog. De postkaart is gericht aan Karel De Breyer op 14 oktober 1917. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"