fo024493: Eredoctoraat
"Zwart-witfoto genomen tijdens de uitreiking van een eredoctoraat van de Gentse Universiteit aan Camille Huysmans door rector Gillis. Dit ter gelegenheid van 25 jaar vernederlandsing van de RUG, februari 1956. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"