fo021626: Vredesbeweging tegen raketten - Rol
"Zwart-witfoto van een actie van de vredesbeweging (GAKA) tegen raketten aan het kanon Dulle Griet in Gent, 18 december 1986. Spandoek en draagborden met opschrift: Alle Euroraketten weg, nu - eerste kruisraket in Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"