Kennis voor de arbeider : het archief van de Centrale voor Arbeidersopvoeding (CAO) - Vandenbroucke, Martijn (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Martijn Vandenbroucke"