fo026809: China - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een straattafereel in de straten van een Chinese stad. Een politieagent fotografeert zijn collega terwijl die het verkeer regelt. China. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"