af004853: Bond Beter Leefmilieu presenteert Blauwe Vlag, water- en wandeldag 24 juli 94 - Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen; Grauls, Lieve
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Bond Beter Leefmilieu (BBL) Vlaanderen voor een water- en wandeldag. Afbeelding: vrouw in bikini met strandbal in het water. Tekst: Bond Beter Leefmilieu presenteert Blauwe Vlag, water- en wandeldag 24 juli 94. Info (02)539 22 17. 1. Klein Strand (Jabbeke). Fietstocht door de polders. Afspraak: ingang domein om 10.00 u. Klein Strand, Varsenareweg 29 te Jabbeke. Info: (050)81 14 40. 2. de Gavers (Geraardsbergen). Natuurwandeling rond rekreatiedomein. Afspraak: aanvang wandeling aan het loket van de zwem- en strandzone om 14.30 u. Edukatief waterspel op het strand van de zwemzone om 17.00 u. De Gavers, Onkerzelestraat 280 te Meer. Info: (054)41 63 24. 3. De Sterre (Sint-Niklaas). Wandeling op rekreatiedomein. Afspraak: ingang domein om 14.00 u. De Sterre, Lange Rekstraat 30 te Sint-Niklaas. Info: (03)777 69 50. 4. Internationale Camping (Londerzeel). Wandeling in Steenhuffel. Afspraak: loket kampeerterrein om 10.00 u. Internationale Camping, Autostrade 100 te Londerzeel. Info: (052)30 94 92. 5. De Nekker (Mechelen). Natuurwandeling in Mechelsbroek. Afspraak: aanvang wandeling aan ingang domein om 10.00 u. Edukatief waterspel om 14.00 u. De Nekker, Nekkerspoel-Borcht 19 te Mechelen. Info: (015)55 70 05. 6. De Vijvers (Averbode). De Norbertijner route: boswandeling. Afspraak: ingang kampeerterrein om 14.00 u. Edukatief waterspel op het strand om 16.00 u. De Vijvers, Abdijstraat 2 te Averbode. Info: (013)77 18 14. 7. Lilse Bergen (Lille). Wandeling in de omliggende bossen. Afspraak: aanvang wandeling aan kampeerterrein om 10.00 u. Edukatief waterspel op het strand aan het strandgebouw om 13.30 u. Lilse Bergen, Strandweg 6 te Gierle. Info: (014)55 79 01. 8. De Mosten (Hoogstraten). Markdaalpad: geleide landschapswandeling. Afspraak: aanvang wandeling aan ingang domein om 10.30 u. Edukatief waterspel om 14.00 u. De Mosten, Hoogeind 74b te Hoogstraten. Info: (03)315 89 39. 9. Tulderheyde (Poppel). Landschapswandeling. Afspraak: aanvang wandeling aan kantine domein om 10.00 u. Edukatief waterspel na optreden clown om 16.00 u. Tulderheyde, Tulderheyde 25 te Poppel. Info: (014)65 62 64. 10. Zilvermeer (Mol). Natuurwandeling in De Maat. Afspraak: parking kampeerterrein provinciaal domein om 10.00 u. Zilvermeer, Postelsesteenweg 71 te Mol. Info: (014)81 60 21. 11. Wouterbron (Opoeteren-Maaseik). Wandeling langs de zuivere Oeter. Afspraak: ingang rekreatiedomein om 15.00 u. Wouterbron, Kasteelstraat 15 te Opoeteren. Info: (089)85 42 08. 12. Heuvelsven (Dilsen-Stokkem). Edukatief waterspel (enkel voor kampdeelnemers). 13. Kikmolen (Maasmechelen). Wandeling op de rand van het Maasmechels plateau. Afspraak: ingang domein om 14.00 u. Kikmolen, Kikmolenstraat 3 te Maasmechelen. Info: (089)76 46 19. VU: Lieve Grauls • Overwinningsstraat 26 • 1060 Brussel • Grafisch ontwerp & illustratie: Serge B's Kunst- & Vliegwerk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"