fo026614: Onderwijsbetoging Brussel 1986 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een man met houten stok en opschrift op bord Leuk hé Coens nu ook jouw job op de helling Brussel 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"