fo010168: Koningskwestie (1950)
"Zwart-witfoto van een tram die bestookt werd met gasbommen (rookbom?) tijdens de Koningskwestie. Omstanstaanders kijken toe. Brussel, 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"