af008187: Geen racisten in de raad! - Steffens, Ed (1989)
"Foto: 2 mannen met wapenstok en met mouwband waarop een hakenkruis staat houden een allochtoon vast. Tekst: Ook dit is belgisch. Geen racisten in de raad! Massademonstratie Grote Markt Antwerpen. 1ste gemeenteraad jan. '89 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"