fo027840: NCOS project 5, Captage d'une source, Haïti - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 5; Zwart-witfoto, van de pijpleiding. NCOS project 5, Captage d'une source, Haïti, 1966-1969. Land/Regio: Haïti; Code: HAITI/65/EF; Projectnaam: Captage d'une source; Series: Projectnummer: 5; Land/Regio: Haïti; Code: HAITI/65/EF; Projectnaam: Captage d'une source; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"