af006522: Latijns-Amerika - SAGO; KELA; De Kock, L. (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door Sago en Kela (Wilrijk) met als trefwoord internationale solidariteit: Latijns-Amerika.Foto: opstappende menigte met spandoeken.Tekst: LATIJNS-AMERIKA. NOVEMBER 76. SOLIDARITEITSMAAND. kontaktadres: sago - kela pater verbiststraat 29/1 2610 Wilrijk - tel. 031/49.37.86. V.U. - DE KOCK L., Pelgrimstraat 13 - 2000 A'PEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"