003.00745: Statuten, resolutie, gelegenheidsdrukwerk, programma en verslag betreffende het 46ste statutair congres van de CMB van 25 tem 28/5/1957 (evaluatie syndicale actie 1954-1956, financieel overzicht 1954-1956, viering 70 jaar CMB) - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"