med001930: Schafft Ferienfreude
"Een ronde bronskleurige reversspeld met daarop de afbeelding van een jongen in profiel met onderaan de tekst; Schafft Ferienfreude ( Creëer vakantieplezier ). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"