Korrespondentieblad 09(1911)12 (1911)
"Collection: Korrespondentieblad : officieel orgaan der Vakbonden aangesloten aan de Syndikale Commissie; Series: Korrespondentieblad (1911); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"