pk001968: Rode Valken - AJC (1932)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een jongen in het uniform van de Rode Valken. De linkerarm houdt hij als groet omhoog gestrekt; in de rechterhand houdt hij de vlag van de Rode Valken vast. Tekst : Een groet van de Rode Valken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"