Zingend ten strijd [Bladmuziek] : eerste 12-tal strijdliederen
"Deze brochure bevat volgende liederen :De InternationaleHymne (Marsch van de Russische Roode Garde)Marschlied der RVOHet lied van het schootsvelSocialistenmarschStrijdliedDe arbeidHet lied der arbeidersDe smedenRussische treurmarschSta-op!!Aan de strijders uitgave van het Agentschap Amstel"