Parlementsverkiezingen : uitslagen der verkiezingen van ... : volledige vernieuwing van Kamer en Senaat (Brussel: Belgisch Staatsblad, 1958)
"Sommige exemplaren bevatten de Franstalige versieAanwezig :verkiezingen van 27 november 1932verkiezingen van 24 mei 1936verkiezingen van 17 februari 1946verkiezingen van 26 juni 1949verkiezingen van 4 juni 1950verkiezingen van 11 april 1954verkiezingen van 1 juni 1958verkiezingen van 26 maart 1961verkiezingen van 23 mei 1965verkieizingen van 31 maart 1968verkieizingen van 7 november 1971verkiezingen van 17 april 1977verkiezingen van 17 december 1978"