Fotoalbum van het krijgsgevangenkamp Göttingen (1915-1918), instrument van de Duitse 'Belgienpolitik' - Balthazar, Herman (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Herman Balthazar"