fo004410: Werklozenkamp van de syndicale jeugd in Brecht - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van Achille Delattre in het werklozenkamp van de syndicale jeugd in Brecht, jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"