fo013738: Jeune Garde Socialiste op kamp
"Zwart-witfoto van een gemeenschappelijk kamp van de leden van de Jeune Garde Socialiste (zie vlag, rechts) en de Mutualité Jeune Travailleur uit Brussel o.l.v. Carpentier in 1953-1954. Groepsfoto met vlag. Opschrift achteraan: Camp JGS-MJT de Bruxelles: Ralph, Misseile et Jacqueline. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"