fo027568: NCOS project 2973, Globaal Ontwikkelingsprogramma in het district Biharamulo, Tanzania - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2973; KLeurenfoto, van de medewerkers van het project. NCOS project 2973, Globaal Ontwikkelingsprogramma in het district Biharamulo, Tanzania, 1995-1997. Een realisatie van ACORD. Land/Regio: Tanzania; Code: TANZANIA; Projectnaam: Globaal Ontwikkelingsprogramma in het district Biharamulo; Series: Projectnummer: 2973; Land/Regio: Tanzania; Code: TANZANIA; Projectnaam: Globaal Ontwikkelingsprogramma in het district Biharamulo; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"