af005159: 25-29 november 1998 Internationaal Joods Muziekfestival Antwerpen - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 1998 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor het Internationaal Joods Muziekfestival. Tekst: 25-29 november 1998 Internationaal Joods Muziekfestival Antwerpen. Theater: woe 25 - do 26 nov: Mala Zimetbaum, 20u30, Internationale Nieuwe Scène; vrij 27 nov: The Dwarf, 20u30, The Dwarf Company. Concert: zat 28 nov: Mikveh, 20u & The Klezmatics, 22u; zon 29 nov: The Jeruzalem Jazz Band, 15 u, Jacinta & Les Yeux Noirs, 19u. Een co-productie van het artiestenbureau Ideëel Organiseren Amsterdam, Folkfestival Dranouter en het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis. Reservaties: 03/248.01.00, Waalse Kaai 14, Antwerpen. VVK: ZuiderPersHuis - onthaal: Timmerwerfstraat 40 - 2000 Antwerpen - open van 12-17u, zon + maan gesloten; Fnac Antwerpen / Brussel / Gent / Luik; Eku Ticketshop: Kammenstraat 70 - 2000 Antwerpen. Info: tel: 03/248.70.77, fax: 03/248.06.30, e-mail: wereldcultuur@atms.be, url: http://www.dma.be/cultuur/ZuiderPersHuis. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met steun van de Nationale Loterij, het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Dienst Externe Betrekkingen en Administratie voor Kunst en van de provincie Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. ZPH35."