txt000064: Vietnam Solidariteit - Krafft, Willy
"Een geweven lintje in rood en blauwe kleur. Centraal staat er een geelkleurige ster. Tekst: Vietnam, Solidarité - Solidariteit . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"