kal000355: Linx+, Vlaams ABVV kalender 2021 - Vlaams ABVV
"Wandkalender uitgegeven door het Vlaams ABVV, met foto's uit de Bewogen Fotografiewedstrijd van Linx+ 'De zomer van 2020' uit 2020. Op de cover staat een foto van de laureaat Bart Leonard. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"