Proces Jef Van Extergem (Assisenhof van Antwerpen, zittingen van 14, 15 en 16 juni 1920) - Van Extergem, Jef (Borgerhout: Oog om Oog, Tand om Tand, 1922)
"Opgedragen aan de Socialistische Jeugd uit Vlaanderen ; S/91/101"