fo000782: Algemene staking 1936 - Graphopresse
"Zwart-witfoto van de radiofabriek SBR bewaakt door politie tijdens de algemene staking van 1936. Brussel: 17 juni 1936. Opschrift: De staking breidt zich geleidelijk aan uit naar de Brusselse regio. Deze ochtend zijn stakingspiketten een aantal Brusselse fabrieken gaan sluiten. Meer in het bijzonder de SBR radiofabrieken die hier door de politie worden bewaakt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"