087.00003: Verslagen van de vergaderingen van het gewestelijk bestuur van het ABVV-gewest Sint-Niklaas - ABVV-gewest Sint-Niklaas (1982)
"Collection: TACB-afdeling Sint-Niklaas; Biografie: De gewestelijke afdelingen van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) groeperen sinds 1945 de ABVV-leden per streek. ABVV-gewest Sint-Niklaas was dan ook de gewestelijke afdeling van de socialistische vakbond in het arrondissement Sint-Niklaas. In 1975 werd van hoger hand besloten tot een fusie met het gewest Dendermonde. Level of description: File; Series: 087: Archief van Textielhuis Sint-Niklaas"