vl000679: SJW (Socialistische Jonge Wacht)
"Vlag van de SJW van Harelbeke. Op een rood veld, vanuit de vluchttop, neerwaarts van de broekhoek: drie parallelle pijlen, met ervoor een klein vlagje. Op het kleine vlagje: Erevlag N.F.V.S.J.W. 1935. Geen franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"