fo025701: Het souper der kardinalen
"Collection: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; Zwart-witfoto van een tafereel uit Het souper der kardinalen. Dit was een productie van de BRT onder de regie van B. Storm, voor het eerst uitgezonden in 1977. Romain Deconinck had een hoofdrol in deze productie. Series: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"