fo021580: Studentenactie in Gent - Rol
"Zwart-witfoto van affiches gemaakt naar aanleiding van een actie van studenten van de RUG in Gent, februari 1987. Opschrift: Hands off our canteen you're living dangerously - School is not a jail we want our freedom back. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"