Onderzoek naar de bekendheid met homoseksualiteit binnen de Gentse welzijnssektor - Luypaert, Greet (Gent: HTI Sint-Geertruid, 1983)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Eindwerk Hoger Technisch Instituut voor Verpleegkunde Sint Geertruid Gent ; Fonds Suzan Daniel (FSD) F/97/007 Archief Ivo Appels"