fo003155: Minister Wauters in Menen
"Zwart-witfoto van het bezoek van minister Wauters aan Menen, 12 augustus 1937. We zien Arthur Wauters, Sirène Blieck, Auguste Debunne, Robert Detaevernier en Cyriel Blieck. Opschrift onderaan: Op 12 Augustus 1937 bracht Minister Wauters bezoek aan Meenen. Na zijn ontvangst ten stadhuize. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"