af015804: Geschenkenbeurs 2001 - Oxfam-Wereldwinkel; Bontemps, Marc
"Affiche uitgegeven in 2001 door Oxfam-Wereldwinkel Mol voor een geschenkenbeurs. Afbeelding: kleurenfoto van een boodschappenmand. Tekst: Oxfam Wereldwinkels. Handel, uit respect. eindejaar 2001. zat 1 dec. van 14 tot 18u, zon 2 dec. van 10 tot 18u plaats: feestzaal Middenschool • Mol G. Gezellestraat 10 GESCHENKENBEURS. organisatie: Oxfam-Wereldwinkel Mol • Santo Tomasplein 1 Mol • tel/fax 014/31.56.68 • openingsuren winkel: elke dag van 10-12u en van 13-18u • zondag gesloten. vrij van zegel, art. 198 p. 7 • verantw. uitgever: Marc Bontemps, Ververijstraat 15, B-9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"