af005444: Geen fascisme in Limburg - Alsteens, Gerard; AFF
"Affiche van Gal uitgegeven in (jaren 1980) door AFF met als trefwoord anti-fascisme. Karikatuur: hoofd van man komt uit ei tevoorschijn; barsten in de schaal in de vorm van een hakenkruis. Tekst: Protestbetoging tegen de Waffen-SS bijeenkomst op 8 nov. te Lommel afspraak 13.30 Molen Lommel. Geen fascisme in Limburg. V.V.Z. ART 198 bis. V.A. AFF LIMBURG POST 42 HASSELT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"