fo012780: Propaganda voor de wetgevende verkiezingen 1921 (1921)
"Zwart-witfoto van propaganda voor de wetgevende verkiezingen van 1921 met 7 portretten van de kandidaten v.l.n.r. Van Raes, Barbry, Heeckhaut, Mahieu, Missiaen, Martens en Deltour. Fotopostkaart. Opschrift: Wetgevende kiezingen van 1921. Kandidaten der socialistische werkliedenpartij van het Arr. Yper voor kamer en senaat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"