af005826: Debat met G. Debunne “Is het ABVV tegen deze regering?” - BSP-afdeling Ieper; ABVV-gewest Ieper; Lode Zielenskring Ieper; JS-afdeling Ieper; Barbry, Robert
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Belgische Socialistische Partij (BSP)-afdeling Ieper, het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV)-gewest Ieper, de Lode Zielenskring Ieper en de Jongsocialisten (JS)-afdeling Ieper voor het debat ‘Is het ABVV tegen deze regering?’. Tekst: Vrijdag 21 juni 19.30u. konferentiezaal – stadhuis – Ieper debat met G. Debunne “Is het ABVV tegen deze regering?”. Moderator: volksvertegenwoordiger G. Breyne, Jongsocialist Enzo Farina. Organisatie: BSP – ABVV – Lode Zielenskring en Jongsocialisten. Verantw. uitgever: R. Barbry – Poperingestraat 89, Vlamertinge. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"