Continuïteit en verandering : echo's uit de 'lange negentiende eeuw' - Van De Maele, Romain John (Gent: Mededelingen van het Cyriel Buysse Genootschap, 2001)
"R.J. Van De Maele Overdruk uit Medelingen van het Cyriel Buysse Genoostschap XVII, Gent, 2001"