pk000681: Voor het monument Edmond Van Beveren
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het portret van Edmond Van Beveren. Tekst onderaan : Hij was de vader der werkersbeweging in Vlaanderen en een der stichters van 'Vooruit'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"