fo026259: ABVV-betoging, pensioenen Mechelen 1984 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van gepensioneerden dames die actie voeren voor hun pensioen. Ze hebben allen een sjaal met de vuist en de roos van de BSP (Belgische Socialistische Partij) aan. Mechelen, mei 1984. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"