De Kapel tussen droom en daad : anarchie en artistieke heropleving in Antwerpen rond 1900 - Vanclooster, Stijn; Moulaert, Jan; Joos, Erwin; Van Mieghem, Eugeen (Antwerpen: VZW Eugeen Van Mieghem, 2013)
"Stijn Vanclooster m.m.v. Jan Moulaert en Erwin Joos ; tekeningen van Eugeen Van Mieghem Beperkte en genummerde oplage van 1000 exemplaren, ex. nr. 415"