fo029569: SVV-Oostende - Foto Luc
"Zwart-witfoto van SVV-voorzitster Rachel Vandenberghe tijdens de diploma-uitreiking voor familiale helpsters te Oostende, jaren 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"